Kärlek vid första steget

Idag sprang jag för första gången i ett par Asics skor, närmare bestämt ett par Asics Gel-DS Trainer 16, och jag tror minsann att jag blev kär. Vilka sköna skor! Lätta och fina, snygga inte minst, och snabba. Jag satte nytt pers på milen, 46:23, utan att ta i jättemycket. Sub 45 på Varbergsloppet borde inte vara omöjligt.

Asics Gel-DS Trainer 16 <3

Jag tycker till och med att fartgrafen blev riktigt jämn och fin, något som inte brukar vara fallet för mig.

Tempokkurva för rekordmilen

Nu återstår bara att önska alla glad midsommar. En nubbe i varje ben lär göra underverk för veckans långpass 🙂

One Thought on “Kärlek vid första steget

  1. Den röda faran!

    Ha det fint i midsommar du också.

    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation