Ännu mer inredningsblogg

Jag lovar, snart ska jag skriva ett inlägg om löpning igen. Eller i alla fall om träning. Eller kost. Eller nåt som över huvud taget kan ha med nåt av detta att göra. Men jag spinner vidare på att jag har gått och blivit pysslig en stund till.

Jag hade en gammal kista. Hur gammal vet jag inte och inte heller var den kommer ifrån eller vad man ska ha den till egentligen. Själv tyckte jag att den var ganska ful och sliten och funderade på hur man skulle kunna snygga till den. För att t.ex. ha träningsredskap som maghjulet eller stegmaskinen i.

Jag tvättade av den med målartvätt och fick bort lite hyllpapper (tror jag det heter) och vips så var det dags att måla och jag trodde att jag gjorde ett bra val när jag bestämde mig för att spraymåla den, men oj så många sprayflaskor jag gjort av med. Kistan var/är klädd med nån form av juteväv och den var inte bra att spraya.

Nåväl, det blev rätt bra till slut, och den här gången har jag t.o.m. en före-bild att bjuda på.

Före och efter

One Thought on “Ännu mer inredningsblogg

  1. Se där ja, det blev ju toppen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation