Mina mål för 2011

Nåväl, 2010 blev ett år med höga toppar och djupa dalar. Det är ett år som ligger bakom mig och nu är det bra med det. 2011 har alla möjligheter att bli livets bästa år. Nu kör vi!

Någon form av tränings- och tävlingsmål tycker jag är trevligt att ha, så även detta 2011. Och jag brukar dela med mig av målen här också så det blir lite mer officiellt. Men först och främst så kanske det är nån som lyfter på ögonbrynen och undrar varför jag har väntat så länge med att formulera målen. Svaret är ganska enkelt. Eftersom jag haft problem med ihållande snuvor, febrar och annat junk hela januari och februari har det inte känts riktigt bra att sätta målen när jag ligger lite lägre mentalt än vanligt. Men nu är jag på gång igen och då kom även målen.

Mål #1: Jag ska springa mer än 130 mil under året
Mål #2: Jag ska springa minst 2 maror under året
Mål #3: Jag ska sätta nytt personbästa på marathon
Mål #4: Jag ska motionstävla i någon annan gren än löpning

Så, officiellt! Kölhala mig eller doppa mig i tjära och fjädrar om jag inte uppnår mina mål. Eller, ja, i alla fall om jag framme i december börjar ta avstånd från dem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation