Lördagslångpass

Tja, jag är ju inte snabbast på att blogga om saker och ting kanske. Det kommer oftast saker och ting emellan, men nu är det dags.

I lördags vaknade jag av att klockan ringde 07:30. Min plan var att vara vid Skatås motionscentral sådär 09:45 för långpasset som skulle starta 10:00 och så skulle ju frukosten ätas innan dess, gärna i lugn och ro. Så blev det också, med frukosten alltså, men jag var inte framme i Skatås förrän sådär 09:59. Tror jag var sist.

Lördagens bana: Skatås + Mölnlycke

Men vi gav oss av, enligt ovanstående rutt, genom Skatåsterrängen och vidare till Mölnlycke och tillbaka igen. En bra tur, en trevlig tur, i sällskap med 9 andra löpare. Bland annat ”Men Mia”-Mia som också bloggat om löpturen och dessutom bjuder på några bilder.

Hoppas på fler gemensamma löppass med gruppen Gemensamma långpass i Göteborg inom kort. Det är riktigt trevligt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation