Intervaller

Idag stod långa intervaller på schemat. Långa och långa, 800 meter och det kan väl i alla fall inte klassas som korta.

Så jag, Niklas och Krister joggade från kontoret ner till Mjörnvallen och märkte ganska snabbt att det var riktigt blåsigt, men det skulle nog gå. Niklas och jag körde på med 800-meters-intervaller medan Krister körde 1000m. Vi hade det rätt ”gött” där i vårvärmen och tillät oss en extra lång nedjogg för att få ihop lite distans.

Totalt blev det närmare 12 km med ett snitt precis under 5 min/km och kvalitetsfarten låg runt 4:15-4:20.

Men en sak står nog säker, intervallträning kommer aldrig bli min favoritträning…

One Thought on “Intervaller

  1. Hej Johan,

    längesen jag var inne på din blogg. Trevligt att du kör intervaller. Alltid bra med lite fartträning även för långtradare som du…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation