Inte mycket bloggat på sistone

Nej, så är det… Det har inte blivit så frekventa inlägg av mig här de senaste månaderna och anledningarna till det är två.

1. Jag har flyttat
2. Jag har varit sjuk

Jag drog på mig nån rejäl förkylning i början av januari och det eskalerade till en bihåleinflammation och nu börjar jag i alla fall känna mig bättre. Men vis av tidigare erfarenheter så ger jag mig inte ut och springer riktigt än, då kommer förkylningen tillbaka som ett brev på posten, d.v.s. ett par dagar för sent 😉

Men snart så är MarathonJohan igång igen. Snart…

3 Thoughts on “Inte mycket bloggat på sistone

  1. Det ser vi fram emot! 🙂

  2. Välkommen tillbaks!

  3. Hej! I höstas påbörjade jag en topplista med Sveriges alla hälsobloggar. Nu närmar vi oss 600 st men där är fortfarande en hel del som saknas. Eftersom du skriver om hälsa så vore det kul om du ville vara med. 🙂 Sprid gärna länken om du har läsare som skriver om hälsa. http://www.halsoartiklar.se/bloggar/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation