Snölöpning

Oj vad tidigt snön kom till Göteborgstrakten i år. Inte var jag beredd på vinterväglag – varken med bilen eller med löpningen – redan i början av november.

I tisdags fick jag efter många om och men på vinterdäcken i alla fall och igår gjorde jag premiär för den här vinterns snölöpning. Eller, ja, det var kanske inte jättemycket till snölöpning, men jag och Niklas var ute och sprang ungefär en kvartsmara i Alingsås igår och en del av vägen hade underlaget snö i alla fall. Man får ju en lite annorlunda fotisättning och är lite rädd för att halka men vi stod på ganska bra i alla fall. De första 5 km höll vi ett riktigt bra tempo men tappade lite mot slutet och landade på en snittfart på 4:58 min/km.

Det är en jäkla tur att jag hittade mina underställ häromdagen i garderoben, annars hade det blivit kallt nu…

Till alla som tänkt ge mig födelsedagspresenter och/eller julklappar i år säger jag bara: Jag önskar mig vintertights!

2 Thoughts on “Snölöpning

  1. vintertajts är ju bra! 😀 kolla in min löparblogg

  2. Själv får jag på vinterdäcken först i morgon… Att fixa under 5 min/km är väl bra? Hoppas tomten och de andra är snälla så att du slipper frysa i vinter 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation