Vilken tajming

Regnet öste verkligen ner idag, liksom igår. Fast inte hela tiden. Skyfallen på allt mellan 5 och 30 minuter avlöste varandra och på förmiddagen var pauserna mellan skyfallen ganska korta. Jag tänkte mer än en gång att det är tur att jag jobbar inomhus. På Nygatan i Alingsås – där kontoret ligger – håller ett gäng gubbar på att lägga gatsten och dem var jag verkligen inte avundsjuk på idag.

Nåväl, framåt 13:30-tiden såg det ganska ljust ut på himlen och jag gav mig halvt planlöst iväg på en runda som blev 6,3 km. Inte nån jättedistans att hänga i julgranen, men jag höll mig torr (ja, från regn alltså) och inte långt efter att jag kommit tillbaka så kom det en skur igen.

Så jag hade i alla fall tur med vädret 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation