Skövde Ultrafestival

Den här helgen går Skövde Ultrafestival av stapeln. Det är ett ultralöpningsevenemang där tävlingar i klasserna 1-timmars, 6-timmars, 12-timmars, 24-timmars och 48-timmars avgörs. I skrivande stund har 24-timmars och 48-timmars pågått i 3,5 timmar och jogg.se’s egen Niklas Karlsson är en av 32 startande i 24-timmarsklassen. I skrivande stund, återigen, ligger han på en 15:e plats men troligtvis kommer han klättra i resultatlistan under kvällen och natten.

Är du intresserad av ultralöpning så missa inte jogg.se’s livarapportering från loppen här:
http://jogg.se/?sida=ultra

One Thought on “Skövde Ultrafestival

  1. Det låter ju som en kul ultrafestival som jag gärna deltar någon gång. Går den varje år?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation