Min Runners World-artikel

Det här inlägget skulle kunna ha många olika titlar. Den valda är väl ändå en bra beskrivning på vad det kommer handla om. Alternativa titlar hade kunnat vara Jag och Carolina Gynning, Sociala löparmedia, Äntligen o.s.v.

Igår damp den i alla fall ner i min brevlåda. Nummer 8-2010 av Runners World och jag slet bokstavligt talat upp plasten och tog fram tidningen för att se min artikel i tryck. Men innan jag ens hunnit så långt hade jag så klart lagt märke till att artikeln hade ett fint omnämnande (fint rent grafiskt alltså) redan på omslaget.

Omslaget (med stjärna kring min artikel)
Omslaget (med stjärna kring min artikel)

Ja, så då har jag och Carolina Gynning varit på samma tidningsomslag. Inte illa av en sån som jag 🙂

Och visst ser artikeln bra ut. Den är bra också, i alla fall om jag får säga det själv. Jag är, som de flesta av er som följer bloggen vet, ett stort fan av löpning och vissa av er har jag som vänner och/eller följare på Facebook, Twitter och jogg.se så där är jag också ganska aktiv. Så det var egentligen ganska självklart för mig att kombinera ihop löpningen med de sociala medierna och skriva en artikel om just denna kombination.

Visst är artikeln snygg? Saknas bara en bild på mig 🙂

Så jag hoppas att ni alla läser artikeln och jag tar gärna emot synpunkter och/eller kritik (både positiv och negativ) på vilket sätt som helst. Här på bloggen, facebook, twitter m.m.

5 Thoughts on “Min Runners World-artikel

 1. kortben on 25 augusti 2010 at 20:04 said:

  Grattis till artikeln!
  Tyvärr får jag Runners world i andra hand för tillfället så jag får vänta på att läsa den, men visst ser den snygg ut såhär på avstånd!

 2. Läste din artikel-jätteintressant! Fin blogg dessutom!

 3. Har inte hunnit läsa ännu men ska absolut göra det! Kul!

 4. coolt, grattis!

 5. Joanna on 8 september 2010 at 07:52 said:

  Läste artikeln och så jag hittade hit! Är nu sugen på att följa löparbloggarna för inspiration och större motivation. träningsdagbok på nätet har jag dock hållt på med ett tag på funbeat 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation