Nya grejer

Är det inte kul med nya grejer? Jo, det är det! Tycker jag i alla fall. Nästan oavsett vad det är så är det kul med nåt nytt. Extra roligt är det såklart när det har nåt med träningen eller löpningen att göra, men så kan det ju inte alltid vara.

Igår – i störtregnet – var jag i alla fall ute med familjen och kollade lite i affärer och när frun skulle in på Ur & Penn för att byta batterier i två klockor så kollade jag som av en händelse runt lite i skåpen. Ur & Penn är lite som Hemtex tycker jag. Rea nästan hela tiden. Undrar när de egentligen säljer nåt till fullpris. Hur som helst så hittade jag en klocka som jag tyckte var som gjord för mig.

Casio Illuminator

Casio Illuminator

Den är liksom lite sportig utan att vara bara sport och den kan funka lika bra till funktionskläder som till skjorta. Kanske inget man har till kostym eller så, men let’s face it… Jag har oerhört sällan kostym.

Så en ny klocka blev gårdagens fynd. Och på måndag ska jag med frun och ett par vänner till Ullared. Där kan man nog hitta båda fynd och skit. Men det återstår att se.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation