Välkommen till MarathonJohan.se

Nya tider, ny domän, nytt utseende. Men samma gamla MarathonJohan 🙂

Jag kände att det var dags att gå vidare med bloggandet och ville ha lite mer kontroll över hur min blogg ser ut och fungerar och nu har jag verkligen total kontroll över det i och med denna WordPress-blogg som ligger på egen domän, mycket tack vare LöparJanne.

Jag hoppas att ni gillar den nya bloggen lika mycket som jag gör, och har ni synpunkter och/eller förslag på förbättringar så hör gärna av er. Lämna en kommentar när ni är här, det är alltid mycket uppskattat!

2 Thoughts on “Välkommen till MarathonJohan.se

  1. Grymt och väldigt snyggt!
    Innan jag började blogga så kollade jag runt en del och hamnade också med egen domän och WordPress, dock så använder jag ett färdig tema kallat ”Running Blog” där jag skulle behöva byta ut en del bilder. Just nu är det som när man köper en fotoram dvs bilder på andra och som blivit kvar… 🙂

    Kan du rekommendera några s.k. bra plug-in/ widgets ?

  2. Jattefin blogg! Maste andra min lank till dig. Bra jobbat med ultran ocksa, herregud vilken prestation!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation