Maran närmar sig…

Varvet klarade jag av i år igen. Även om det var med nöd och näppe. Min besvikelse över resultatet dämpades lite när Anders berättade för mig att jag hade klättrat från placering 14000 till 9000 med ganska exakt samma tid som förra året. Bra där, Johan!

Men nu ligger Varvet bakom mig och jag tar sikte mot Stockholm Marathon om 9 dagar. Mitt mål för året är att ha en kilometertid < 6 minuter i snitt. Detta ger en sluttid på ca 4:12-4:13 och jag tror att det kan gå vägen. Visst vore det kanonkul att gå under 4 timmar och det är nog inte omöjligt i år. Det är en snittfart på ca 5:41. Hoppas kan man ju alltid och jag ska göra mitt bästa.

Men jag måste erkänna att jag börjar bli lite nervös nu…

2 Thoughts on “Maran närmar sig…

  1. Då är vi två. Usch o fy!

  2. då e vi tre… vacklar nu om jag kommer klara det eller inte. Finns en oro men det är säkert som det ska. har inte kunnat träna fullt ut de senaste två veckorna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation