Rekordmånad

Oj, vad skönt det är att få sammanfatta en månad och känna sig nöjd, glad och överlycklig! Det har blivit allt för många månadssammanfattningar som innehållet sjukdom och ibland skador men nu verkar jag vara på rätt spår.

April har alltså inneburit sänkt PB på halvmaran med exakt 5 minuter. Från 1:53:38 till 1:48:38. Bara det är ju nog för att rubriken Rekordmånad ska vara korrekt, men även den totala löpdistansen är ett nytt personbästa. Detta trots att jag förra året hade några månader med maror och ultralopp. Så vad som komma skall blir kul att se!

April i siffror ser ut som nedan:

Löpning: 121,3 km / 10:53:21 (snittfart: 5:23) fördelat på 11 pass
Cykling: 7,2 km / 0:20:44 (snitthast: 20,84) fördelat på 1 pass
Övrig träning: 2:34:18 fördelat på 6 pass

Maj innehåller en av årets höjdpunkter, GöteborgsVarvet! Ska det bli nytt PB igen? 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation