Mål m.m.

Hmm, lovade ju att återkomma med mina mål för 2010 och jag har för mig att jag lovade att bli en bättre bloggare också, eller åtminstone flitigare, och nu får jag se till att skärpa mig. Så här kommer mina mål för 2010:

– Minst 90 mil löpning
– Minst 2 marathonlopp
– Minst 1 ultralopp
– Pers på marathon
– Pers på ultra (d.v.s. längre än 50,5 km på 6H, distanslopp längre än 50 km eller tidslopp längre än 6H)

Det är i alla fall en start! Och hittills har det gått bra tycker jag. Inga maror eller ultror löpta, men ändå 30 km på löpband hittills i år! Inte illa…

5 Thoughts on “Mål m.m.

 1. Det låter som en diger samling av må för 2010. 90 mil löpning tror jag definitivt att du fixar. Jag satte 10 mil/månad som mål förra året och satte 127mil under 2009, nu har jag satt 15 mil/månad. Det kan bli trixigare – då lägger jag även till längdskidåkningen under jan-april. Ska även premiära på ultra i början av maj – Lidingö Ultra.
  God fortsättning! Du fixar dina mål!

 2. Låter ju som några bar mål detta år. Ska du hänga med till Berlin och slita löparskor? Tänkte prova det om allt vill sig…

 3. pers på ultra säger du…vilka lopp funderar du över att springa? finns trollhättan med i tankarna?

 4. Lycka till !

 5. marathonjohan on 1 februari 2010 at 10:52 said:

  @Janne: Berlin låter lockande… det är september eller nåt va?

  @Therese: Trollhättan finns absolut med, kanske Skövde i mars… Annars vet jag inte.

  @Huskatt: Tackar allra ödmjukast

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation