Vad gör man med 8000 kronor?

Dum fråga kanske? Pengar är ju oftast inte så himla svårt att göra av med. Något svårare att tjäna dem än att spendera dem för de flesta också. Men för mig uppstod frågan idag.

Den 8 november 2016 klockan 15:46 spottade jag ut min sista pris snus och enligt appen som hjälpt mig rätt mycket på vägen bort från snuset har jag idag hållit upp i 93 dagar och jag passerade i morse 8000 sparade kronor. Så, vad ska jag göra med dem?

De har såklart åkt in i den rullande ekonomin så jag har inte märkt av att jag har sparat, i alla fall inte så mycket. Och sanningen att säga så har jag nog bränt en del av det på godis och snacks. Det har ju lite blivit en ersättning för snuset tyvärr. Ska fixa det också endera dagen 🙂

Jag är i alla fall sjukt stolt över mig själv. Det var inte lätt de första tre veckorna och det förekommer dagar nu också när suget efter snus är ganska stort. Men nu finns det också ganska många dagar när jag inte alls tänker på snus vilket är ett riktigt stort steg framåt.

Ryggdunk på mig själv!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation