Keep calm and sluta snusa

Jag tänker såhär, gör jag det offentligt genom att skriva om det här i min blogg och dessutom länka till det här inlägget från fejan så kommer det ju bli ett större nederlag om jag misslyckas… För då är det helt plötsligt hundratals människor som vet att jag misslyckats, istället för att det bara är jag som vet det.

snus

För nu har jag nog ändå fått nog.

  • Nog av att försöka sluta, nu ska det bara göras
  • Nog av att slänga pengar på snusandet
  • Nog av att förstöra byxor med snusdosemärken
  • Nog av att min fru inte vill kyssas när jag har en snus under läppen

Ja, det är nog det jag har fått nog av och det räcker gott. Och jag har en plan. Jag minns inte alls faktiskt hur jag slutade förra gången, efter det höll jag faktiskt upp i ca 4 år innan jag ”råkade” börja igen, men jag har en app som gamifierar processen lite. Sen är jag ju en godisråtta så när suget blir för starkt och det inte räcker med att dricka vatten eller borsta tänderna så får det väl vara ok att äta nån liten godisbit fast det inte är lördag då.

Och som delmål har jag satt upp att när jag sparat 1500:- så ska jag bjuda familjen på en av favvorestaurangerna. Det jag sparat då kanske är ungefär vad notan går på.

När jag sparat 5000:- så ska jag också ge mig själv ett mål men jag kan inte komma på nåt passande. Nån som har tips?

Och när jag har varit utan snus i 365 dagar så ska jag bjuda min fru på champagne.

Så, nu håller jag mig lugn och slutar bara med det här snusandet.

keep-calm-and-sluta-snusa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation