Ny funktion på jogg – Träningsmål

Ni som läser här kanske vet att jag har ett mål att uppnå 200 löpta mil under året och jag har en Excel-fil som hjälper mig att hålla koll på hur det går. Det funkar ju men det är lite yxigt att lösa det, man vill ju ha automatiska verktyg.

Så eftersom jag har en historia som utvecklare på Transpiration – bolaget bakom bl.a. jogg.se, cykla.se och träningsappen Svettig – så erbjöd jag mig att göra denna funktion som en del av sajten och hux flux så blev det så och idag lanserades funktionen; på första april, men utan att ens aspirera på att vara ett aprilskämt även om det är lätt att tro det för funktionen är nästan för bra för att vara sann.

En snabb översikt

En snabb översikt

Lätt att följa hur kampen mot målet utvecklat sig

Lätt att följa hur kampen mot målet utvecklat sig

Nu slipper jag fylla i mitt excelark och kan lätt se direkt hur det går. Som ni kan se så ligger jag idag nästan 60 km före min farthållare.

Läs mer om funktionen här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation