Ny funktion på Jogg: Stravaimport

strava_rk

Jag fortsätter jobba lite vid sidan av för Transpiration och den senast lanserade av mina funktioner är en import av träningspass från Strava till sajterna i Svettigfamiljen.

Kort sagt så funkar det så att man knyter ihop sitt konto på Jogg (eller någon av de andra sajterna; det är ju samma konto) med sitt Strava-konto och när man vill lägga till ett nytt träningspass kan Jogg halvt automatiskt hämta information från Strava och publicera det på Jogg.

Det hela verkar ha blivit bra mottaget av användarna och relativt många har redan kopplat in sina Stravakonton.

Sedan innan fanns också en import från Runkeeper som vi har renoverat lite så att den funkar ännu bättre och att dessa två importer rullar bra tillsammans och det kommer förhoppningsvis dyka upp fler importer inom kort. Håll ögonen öppna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation