Boundless i Ö till ö – TV-tips

Simon Donato och Paul "Turbo" Trebilcock

Simon Donato och Paul ”Turbo” Trebilcock

För den som har missat det så måste jag tipsa om att andra säsongen av serien Boundless nu visas på TV12. Obekvämt tidigt, vid 6-tiden på morgnarna, men för den som har on-demandbox eller PVR-box går det ju att lösa, alternativt finns det på TV4Play Premium. Det handlar i korthet om de två kanadensiska ultraatleterna Simon och Turbo (egentligen Paul) som genomför några av världens tuffaste tävlingar. Men det är inte bara löpning, det är också MTB-lopp, triathlon, paddling m.m. Gemensamt för alla är att det är tuffa lopp.

Jag ser också i startlistan till swimruntävlingen Ö till ö att Boundless där ställer upp med två lag där Simon är i det ena och Turbo i det andra. Detta kommer troligen i säsong tre av serien som jag hoppas och tror att TV4-gruppen kommer visa i någon av sina kanaler.

Så när man inte själv är ute och tränar kan man ju se andra som tävlar. Så bara för att Melodifestivalen är slut för året så behöver jag inte överge TVn helt, det finns ju andra bra program tydligen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation