15,6 mil i februari

Jag har haft en bra löparmånad. Avslutade ju januari månad med Karlstad 6-timmars så början blev lite lugn med relativt korta lugna pass men efter en vecka var jag hyfsat igång igen. Jag har hållit i mitt mål med långpass varannan helg och jag och min kollega har försökt komma in i att få till ett kvalitetspass i veckan, må det vara intervall eller tempo. Kanske kan en riktigt snabb snabbdistans också passa in där?

Jag skrev också om att jag för året har en förhoppning om att nå 200 mil och än så länge ligger jag bra till. Den sista januari låg jag 43,8 km före målet/farthållaren och den siste februari låg jag 46,5 km före. Jag har alltså sprungit 2,7 km mer än jag ”behövde” under februari och det är ju riktigt bra för att vara ”vabruari”.

Hoppas på strålande väder i Bränäs i veckan

Hoppas på strålande väder i Bränäs i veckan

Under första veckan i mars kommer jag troligtvis tappa lite på målet mot 200 mil eftersom jag på onsdag åker till Branäs med familjen för en långhelg med främst utförsåkning men också längdskidåkning. Jag har inte bestämt än om jag ska ta med mig löparskorna också men det troliga är att de får stanna hemma faktiskt. Det är möjligtvis om packningen blir mindre än förväntat som de kan få åka med så att jag har dem om suget blir allt för stort.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation