Välkommen till ny domän

Efter några år med bloggen på domänen marathonjohan.se kände jag att det var dags att flytta. Mest för att mitt fokus har flyttats lite från just marathonlöpning till en massa annat. Det är Vasalopp, Vätternrundor och allt möjligt. Så domänen jbrodin.se känns betydligt mer naturlig, den kommer jag aldrig ifrån på nåt sätt, det är ju mitt namn.

Så välkommen till jbrodin.se för att följa min framfart i livet. Det kommer handla om träning och resten av livet, vilket för tillfället är mycket om familjen.

Ny fin(?) header

Ny fin(?) header

Det kan nog hända lite saker här de närmaste dagarna. Det ska fyllas på lite resultat och sidan om min bok ska flyttas och ses över. Så titta in lite då och då.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation