Vasaloppspanik

målgång_beskuren

Målgång i Vasaloppet 2013

Det börjar närma sig Vasalopp. Alltså, det är ju egentligen långt kvar, men ändå känns det som att det är alldeles runt hörnet. Panik… Skidorna är ju inte ens framtagna ur källarförrådet. Överlevde de ens flytten? Frågorna är många och paniken blev lite värre igår när tidningen Vasalöparen damp ner i brevlådan.

Jag intalar mig själv att det är drygt fem månader kvar. Jag ska hinna med både ett marathon och ett 6-timmars innan dess och förhoppningsvis köra några ski-marathon under vintern för att seeda upp mig i startfältet. Kanske t.o.m. ta en sväng till skidtunneln i Torsby eller ett teknikläger nån annanstans. Bilden ovan har jag som målbild. Jag ska ta mig i mål i Mora och ha en lite gladare uppsyn när jag kör över mållinjen. Och gärna under nio timmar.

Får nog se till att börja rullskida lite mera nu. För att dämpa paniken om inte annat, så det i alla fall känns som att jag gör vad jag kan för att träna målinriktat mot Vasaloppet.

Ska det till och med bli en andra Klassiker? Kanske

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation