Gymbyte – från SATS till ACTIC

Ok, jag har hirrat om detta ganska länge. I alla fall i mitt huvud och några närstående kanske har fått höra om det. När jag för ett drygt år sedan valde att bli medlem på SATS efter grundliga efterforskningar så var det dels för att det låg nära jobbet och dels för att jag och tjejen skulle kunna träna tillsammans.

Nu blev det inte så att vi tränade tillsammans så himla mycket, och nu är vi dessutom förärade med en liten dotter så det blir kanske svårt att träna tillsammans av den anledningen på ett ganska bra tag. Sen har jag bytt jobb och det är ganska långt till SATS så det blir inget SATS:ande på luncher längre.

Nya gymmedlemsskapskortet

Nya gymmedlemsskapskortet

Så nu blev det ACTIC för att det ligger nära jobbet och då kan jag träna på lunchen. Då blir det av. Och det är den träning som blir av som är den bästa. Och som en bonus är det flera av mina arbetskamrater som också tränar där så man får ju trevligt sällskap också 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation