Om människors otacksamhet

Igår lanserades en sprillans ny version av träningssajten JOGG, eller egentligen nya versioner av alla familjemedlemmarna (TRI, CYKLA, SKID) och dessutom tillkom en ny familjemedlem i form av SVETTIG. Eftersom jag är delvis involverad i detta fortfarande efter att jag 2010-2011 jobbade med det på heltid vet jag vilket enormt jobb grabbarna och tjejerna lagt ner i detta. Och det blev bara så himla bra.

joggMen jag blir så trött på att läsa inlägg i forumet av folk som klagar på än det ena och än det andra. Såklart har alla rätt till sina åsikter men sajterna är gratis att använda. Vill du kan du bli stjärnmedlem för att stötta sajten en liten smula, men det är en symbolisk avgift på några hundralappar per år.

Visa istället lite tacksamhet för att ett helt gäng människor sliter för att ni ska ha nån vettig sajt att hänga på och diskutera löpning eller cykling eller vad som nu är er tekopp. För fan… Skärpning.

Konstruktiv kritik, absolut, men det är inte det majoriteten av inläggen handlar om.

Så, det var allt för den här gången.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation