Plötstligt går det fort

Skulle springa en runda på lunchen på jobbet idag. Inget fancy-schmancy utan bara en av de vanliga lunchrundorna på drygt 8 km. Hittills i veckan har det blivit 3 km löpband samt drygt 2 timmar spinning fördelat på två pass. Kom iväg bra men kände redan efter 500 meter att det gick ganska fort.

Inget illa med det. La snabbt om planen till att bli snabbt 2-3 km och sen lite lugnare in i mål. Men, jag lyckades hålla farten, t.o.m. öka den hela vägen. Det som började i ett 4:45-tempo slutade i ett 4:23-tempo på sista kilometern och snittet på hela passet landande på finfina 4:30.

Plötsligt händer det är det väl Trisslotterna säger på reklamen och jag håller med!

One Thought on “Plötstligt går det fort

  1. Härlig läsning!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation