Sketajobbigt torsdagsspinning

Igår kväll var jag på SATS Landala och körde 90 minuter puls-spinning med Moa. Andra passet puls-spinning någonsin och första så långa passet. Kände redan från början att det var en sån där dag när det känns jobbigt. Kanske hade jag ätit för lite innan?

Körde på i alla fall, så hårt jag orkade. Kräkkänningar ibland nästan och då vet man ju att man köra så hårt man kan. Orkade nog nästan hänga med helt i tempo och motstånd, även om jag nån gång valde att sitta kvar när andra stod.

Gissa om det var skönt att komma hem och äta ett par knäckemackor med stekta ägg, lite lättyoghurt med 2 apelsiner och en banan. Avslutade med te och Digestive. 🙂

Jag tror att jag är ovan att köra på över 80% av maxpuls så länge som 90 minuter så jag var verkligen helt slut på kvällen. Det tog flera timmar innan jag var folk igen. Så det lär bli fler 90 minuterspass…

One Thought on “Sketajobbigt torsdagsspinning

  1. Vilken bra blogg Johan. Jag är dålig på att följa andra men här lutar det åt ett undantag! Trevlig helg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation