Å du underbara höst-lunch-pass

Idag fick jag till ett sånt där underbart lunchpass. Solen sken, himlen var blå, pannbandet på huvudet gav öronen värme och skalpen sol. Steget kändes lite halvtungt i början men det lossnade ganska snart och jag bara njöt.

Det är skönt att kunna krypa in på gymmet en dag när vädrets makter inte visar sig från sin bästa sida, men att träna ute ger ändå så mycket mer på nåt sätt. Frisk luft – om än ibland lite dieselluktande – och sol och sånt.

Löpningen hittills i år

Mitt stora mål i år (och nästa) är ju En Svensk Klassiker men nånstans är det ändå löpare jag är och målet med löpningen i år, kvantitetsmässigt, ligger på 1200 km. I och med dagens pass är jag uppe i 1199,4 km.
600 meter kvar till målet

Känns bra att ha sådär 40 dagar på mig att springa 600 meter. Borde lösa sig.

Mitt tidigare max med löpning på ett år är 2010 när jag sprang 1210 km, så det rekordet blir nog också slaget i år. Som även simdistans, cykeltid och rullskidsdistans.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation