GöteborgsVarvet 2012

Oj oj oj, så bra det gick igår på Varvet. Jag överträffade mina egna förväntningar och nådde det högsta av mina tre mål. Jag satte nytt personligt rekord och det nya rekordet lyder:

1:35:28

Helt sjukt egentligen, jag är så nöjd.

Sammanbiten före start

Loppet startade bra med första km i 4:45-fart ungefär, andra km i ungefär samma fart och sen bara råkade farten bli ännu snabbare. Över Älvsborgsbron var det ju såklart lite jobbigt med uppförsbacke och motvind, men sen pinnade jag bara på i bra fart.

Först efter 18-19 km började jag känna att benen inte orkade med längre. Men då var det ju faktiskt bara att intala sig att det var 2 km kvar och kämpa. Och det går bra att kämpa i 2 km, det är inte ens särskilt svårt visade det sig.

I mål trodde jag nog knappt på tiden först. Det var liksom lite för bra bara. Men det var sant och jag njöt verkligen av AfterRun hos Fit-Eva och som vanligt var det galet trevligt och ett stooort tack till Eva!

Idag var det dags för sonen och hans bonussyskon och de klarade alla tre den krävande 250 m banan i Mini-Göteborgsvarvet och var mäkta belåtna efter målgång och medaljutdelning

De tre medaljörerna

3 kommentarer

  1. Undrar om inte de där tre sötingarna är ännu nöjdare än oss? 🙂 Stort grattis!

  2. Vilken kanonbra tid Johan! Grattis till en fin prestation! Blir sugen pa att springa snabbt nu.:-)

  3. Märkte också att det gick att springa fort :-)! Grattis till perset!!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

*

© 2018 jBrodin

Tema av Anders NorenUpp ↑