Gottar mig lite åt gårdagen

Det känns för jäkla bra att kunna säga att jag numera springer halvmarathon på 1:36. Slippa den där 4:an först efter kolonet. Och det känns skönt att bara tänka på det. Helt enkelt gottar jag mig åt hela grejen.

Och jag kan inte heller låta bli att tänka tillbaka på mitt första halvmarathon, Göteborgsvarvet 2006, där jag efter att ha blivit ”utlurad” på joggingpass av en dåvarande kollega och efter ytterligare kanske några månaders träning ändå lyckades få till en tid på 2:05:56

Så jag har förbättrat mig med nästan 30 minuter på 6 år. Tror dock att det blir lite jobbigare att skala bort nästa 30 sekunder och komma ner till 1:06 😉

Så tack gamla kollega för att du fick ut mig. Om du inte fattat det så blev jag lite såld på hela konceptet löpning 🙂

Nu ska jag bara försöka mig på en ytterligare förbättring på Varvet om 3 veckor, men är nöjd om jag även där kommer under 1:40

Nu ska jag och sonen fortsätta gotta oss åt gårdagens prestation…

3 Thoughts on “Gottar mig lite åt gårdagen

  1. Grattis till en kanontid.Bra jobbat

  2. Så jäkla bra! Grattis!!

  3. Själv ska jag bara njuta av varvet… Men fixar du under 1:40 på varvet så lär du också njuta av loppet! 🙂 Med all rätt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation