Gymutvärdering, del 1

Jag tänkte att jag verkligen skulle ta tag i det här med att träna annat än bara löpning. Gymträna lite nån gång i veckan för att stärka upp kroppen. Inte så mycket bli biffig men snarare lite mer fit och lite starkare.

Igår var det premiär för denna utvärdering och först ut var SATS.

Kallt ute igår när SATS utvärderades

Jag var på deras anläggning vid Kompassen i Göteborg och tyckte att det var ett trevligt ställe. Det var bra konditionsmaskiner (läs: löpband) och passande styrkemaskiner för mig tyckte jag. Jag är nog ingen friviktskille. Dessutom fanns TRX-grejer om man skulle vilja prova det.

Nackdelen är att det är ganska dyrt på SATS.

495:- i månaden för att få träna på alla SATS anläggningar i Göteborgsområdet. Men om jag fattat det hela rätt så ingår då inträde till Valhalla också vilket är ganska trevligt eftersom jag tänkt mig försöka börja simma lite också.

Jaja, nästa test blir Sportlife som jag har lite erfarenhet av sedan tidigare. Det blir anläggningen vid Domkyrkan som får mitt besök nån gång under nästa vecka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation