Tårtgeneralen

Jag har kommit igång på riktigt med att läsa böcker igen. Eller, jag har väl egentligen aldrig slutat men mitt bokläsande går lite i cykler. Ett tag kan det blir många fackböcker om nåt som intresserar mig, t.ex. löpning, träning, datorer eller programmering och nån annan gång blir det mycket romaner.

Just nu är jag inne i en romanfas och boken som avslutades igår är: Tårtgeneralen av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson.

Tårtgeneralen

Tårtgeneralen

En riktigt bra bok. En bladvändare eller vad det kallas om unika personer i en svensk småstad i mitten av 80-talet. Ok, i boken handlade det om Köping, men det skulle lika gärna kunna ha varit Hagfors, där jag härstammar ifrån.

Läsvärd, men inte alls lik någon av de andra böckerna av Filip och Fredrik jag läst.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation