Colting upprepar sig

Igår var jag på föreläsningen ”Den nakna hälsan” av och med triatleten Jonas Colting. Innan det drog igång var jag nyfiken. Vad skulle jag få lära mig? Vad skulle han säga? Han är ändå ganska entusiasmerande den mannen. Jag har ju faktiskt varit på en föreläsning med honom tidigare.

Jonas Colting, f.d. Ultraman World Champ 🙂

Jag tycker att han upprepade sig otroligt mycket från den tidigare föreläsningen jag var på. Inte mycket nytt. Mycket dolt säljsnack för hans andra läger och böcker. Tog inte med mig så mycket hem i huvudet, mer än att man kanske skulle testa lite stenålderspromenad och 24-timmars-fasta nån gång.

Men var det 500:- i sjön? Nej, det tycker jag inte. Speciellt inte om man inte varit på nån Colting-föreläsning tidigare.

One Thought on “Colting upprepar sig

  1. Maria Mikkonen on 26 oktober 2011 at 13:09 said:

    Kul att du gillar han.. Det gör jag med – följer hans blogg på Borås Tidning. Det är spännane att lyssna en gång men som du skriver Johan så är det mkt upprepning om man lyssnar gång två el tre..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation