Varbergsloppet 2011 – Another one bites the dust

Satt i bilen på väg ner mot Varberg i dag och såg på biltermometern hur det blev varmare och varmare ju längre söderut jag kom. Jag som liksom hade bespetsat mig på runt 20 grader och halvklart. Som upplagt för rekord och sub 45 med lite tur.

Vet inte riktigt vad tempen var när jag kom fram, men runt 25 skulle jag tro, och det var svårt att hitta parkering. Men allt löste sig till slut med Jogguaren på sniskan på en gräsplätt, tydligt synlig för alla löpare såklart. Gick på toa en sista gång och letade mig sen till startfållan och sprang där på Therese som för dagen siktade på sub 48. Vi delade lite tankar kring loppet, jag blev uppmärksammad på att medvinden skulle hjälpa oss sista kilometern och snart var det dags för start.

Jag höll ganska bra och jämnt tempo hela loppet, runt 4:20-fart, och undrade hur länge det skulle hålla, och ta mig tusan, det höll hela vägen in i mål. 43:46 enligt egen tidtagning och den officiella tiden lär ju bli nånstans där omkring. Lycka var min känsla när jag trillade ner på gräsmattan och frustade ut. Mycket vatten gick det åt. Jag klarade mitt mål och det 3:e perset för året var ett faktum. Har således persat på milen, halvmaran och maran i år. Snacka om genomtränad 🙂

Los Medaljos

2 kommentarer

  1. Alltså, inte för att du var dålig innan, men hur har du kunnat bli så grymt superbra?! 🙂 Stort grattis!!

  2. Johan

    19 september 2011 at 11:48

    Jadu Andréa, bra fråga. Jobbat ett år på Transpiration?

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

*

© 2018 jBrodin

Tema av Anders NorenUpp ↑