Snabbare broar

För ett par veckor sedan, närmare bestämt den 16/3, sprang jag tillsammans med Fit-Eva runt broarna i Göteborg. Då tyckte jag att vi stod på ganska bra när vi till slut fick en snittfart på 5:10 min/km.

Idag gjorde vi samma sak, fast tempot hamnade på 4:50 min/km. En skillnad på 20 sekunder per kilometer. Helt fantastiskt. Var har den här snabbheten kommit ifrån? Inte för att jag är missnöjd, inte alls, snarare tvärtom såklart, men det är ju helt sjukt.

Den enda kilometern som gick långsammare än 5 min/km (som jag för övrigt ändå anser är riktigt bra fart) var den som innehöll uppförsbacken till Älvsborgsbron. Mellan 4:an och 5:an i kartan nedan alltså.

Dagens bro-runda

Det ser riktigt lovande ut inför tävlingssäsongen det här. Vad kan komma ut av detta på milar, halvmaror och maror under året? Den spännande fortsättningen utlovas här, på facebook och på twitter såklart.

One Thought on “Snabbare broar

  1. Eva on 5 april 2011 at 15:45 said:

    Jepp – nu börjar du bli en ”snabbis”!
    Tack för sällskapet – när kör vi nästa runda? 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation