Lansering, sjukläger och abstinens

Länge sedan det postades nåt vettigt inlägg på min blogg, men nu gör jag ett försök.

Förra helgen började sådär lagom bra med att hustrun kände sig dålig på fredagskvällen. Ont i musklerna och lederna och frusen. Klassiskt förstatecken på nån form av virus- eller bakteriesjukdom, typ influensa eller nåt. Efter att ha känt på sonens panna på lördagsförmiddagen visade det sig att han låg strax över 40 grader och helt plötsligt var det bara jag som var frisk.

Eftersom hustrun var riktigt dålig så stannade jag hemma och vabbade och visst gick tankarna redan då ”Hur länge kommer jag klara mig då?” och svaret fick jag på onsdagen när jag också fick en släng av feber och halsont.

Mitt i allt detta skulle vi lansera den nya jogg.se-sajten som vi jobbat länge med och allt kändes bara lite kaotiskt. Nu är den nya jogg.se inte nån större skillnad utseendemässigt för användaren men under skalet har det hänt mycket. Jämfört med en villarenovering så har vi tagit bort all fasad, alla innervägger och tak, bytt alla elkablar, alla rör, all isolering m.m. och sedan satt dit fasad, innerväggar och tak igen. Varför? Jo, för att få en stabilare och förhoppningsvis snabbare sajt som dessutom är betydligt lättare att bygga vidare på för ni ska veta att vi har idéer om vad som ska hända med jogg.se framöver. Så håll era korpgluggar öppna 🙂

Jag jobbade lite samtidigt som jag vabbade och resten av grabbarna på jogg-kontoret kämpade på så att programmeringsfingrarna glödde och igår (torsdag 23/9) lanserades så den nya sajten utan några större problem.

Absinensen då? Jo, ingen löpning på 7 dagar. Och som jag har känt mig idag och så som dagen imorgon ser ut planeringsmässigt så blir det inget då heller. Kanske på söndag om allt känns bra och planeringen rymmer det. Annars blir det nog ett pass på måndag. För jäklar vad benen och huvudet är sugna på att springa nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation