Långpass med sightseeing

Igår strax före lunch la jag ihop datorn för att ge mig ut på långpass igen. Jag hade en ungefärlig plan för hur jag skulle springa: hemifrån, till Nya Älvsborgsbron, på ”fastlandssidan” längs älven in mot Göteborg centrum och över järnvägsbron vid Marieholms industriområde och sen hem igen.

Kvällen innan, duktig som jag är :), mätte jag upp vägen som jag trodde att jag skulle springa på jogg.se-s kartor och kom fram till att det blir nånstans 22 km. Med möjlighet att förlänga eller förkorta med några km om jag skulle behöva.

Blev det så?

Nix

Jag sprang en helt annan väg än planerat, tydligen, och trots att jag senare delen av passet (när jag hittade) tog kortaste vägen hem så blev det 25,85 km.

Lite längre än planerat men riktigt bra ändå. Och jag fick ju också en liten sightseeing av områden på Hisingen där jag aldrig varit förut. Grusvägarna och stigarna i Hisingsparken och kring Slätta damm kommer nog få se mer av mina löpardojor 🙂

Tyvärr ingen kamera med den här gången så inlägget blev bildlöst

3 Thoughts on “Långpass med sightseeing

 1. Det var minsann ett ordentligt pass! Kul med nya vyer också längs vägen.

 2. Anna Bergquist on 14 september 2010 at 17:41 said:

  Hej du!
  Fick du mitt meddelande på facebook om julklapparna?
  Vet inte vilken mailadress du använder nu för tiden.
  Skriv ett mail, eller slå en pling när du har tid.
  /Anna

 3. Ibland är det bra för träningen att springa lite ”fel”.
  Ett bra pass fick du iaf.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation