Runt Gärdsken

En av de många spännande sakerna med mitt nya jobb på jogg.se i Alingsås är naturligtvis att det nu är mycket lättare att springa i nya outforskade områden. För vart jag än springer så är det ett nytt outforskat område för mig. Risken att springa vilse är såklart lite större än i Göteborg men mitt lokalsinne är nog såpass väl utvecklat så det ska mycket till att jag inte hittar tillbaka till centrala Alingsås efter en löprunda.

Igår blev det ett varv rund sjön Gärdsken. En fantastiskt trevlig tur som i och för sig inte blev längre än 6,3 km men av dessa gick nog ca 4 km på stigar och i terräng. Lite lerigt men oj vad kul det var att hoppa och skutta bland rötter och stenar. Men det kändes i benen i morse att jag hade gjort nåt jag inte var riktigt van vid.

Gärdsken runt

Imorgon eller på fredag blir det väl till att försöka utforska nya jaktmarker. Kanske finns det nån annan sjö att springa runt eller så hittar jag nåt annat. Kanske får jag med mig nån av mina kollegor Krister och Niklas ut också? 🙂

5 Thoughts on “Runt Gärdsken

 1. Härligt med nya rundor! Ni får väl förlägga alla möten utomhus i spåret? 🙂

 2. @mialena – Visst får det bli så… Ser framför mig löneförhandling under ett intervallpass 🙂

 3. Grattis till ditt nya jobb. Kunde ju inte varit bättre!

 4. Jomen jättegrattis till ett jobb i löparbranschen, det låter helt fantastiskt underbart att få jobba på något vis kring sin hobby.

  Och grattis till bloggflytten 🙂

  Nu är det bara att springa så långt benen bär.

 5. Härligt att se lite nytt under rundan. Men du har väl med dig din iPhone när du är ute så att du kan hitta vid problem.
  Hoppas allt löper på i nya jobbet! Hälsa från mig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation