Nytt årsmesta

Förra året, 2009 alltså, lyckades jag springa totalt 756,9 km. Inte illa så… Inte jättemycket heller såklart men jag var nöjd. Det var rekord. Då!

I söndags stod det klart att ett nytt rekord har slagits vad gäller löpta km på ett år, för min del alltså. Årstotalen för 2010 kom då upp i 757,2 km. Så även om jag bryter benen nu och blir sängliggande resten av året så har jag slagit förra årets rekord med 300 meter. Och egentligen, hur stor är sannolikheten för att jag inte ska kunna springa mer i år? Ganska liten…

Grattis Johan, säger jag till mig själv! Och jag ska nog fira det med ytterligare ett varv kring Gärdsken idag 🙂

7 Thoughts on “Nytt årsmesta

 1. Skönt att slå sitt mängdrekord redan i augusti 🙂 Bra jobbat!

 2. Oj, det var inte illa. 🙂 Jag gillar när man kan börja få perspektiv på sin träning. För mig handlar det fortfarande om att jämföra månader eftersom min löparkarriär inte ens är två år gammal. Men det är lite coolt att kunna se hur mängden ökar stadigt utan att kroppen protesterar alldeles för mycket. 🙂

  Tittade förresten på din tävlingskalender, finns Uppsala monster tur fortfarande med i planerna? Då kanske vi ses där!

 3. Bra jobbat. Du kommer nog över 100 mil innan året är slut.

 4. Med grattis, det var inte illa med flera månader kvar av året att springa på. Bra jobbat!

 5. Jag säger också grattis till dig! 🙂

 6. Jag säger som dig och alla andra. Stor grattis. Hoppas du får fortsätta i samma stil. Mängdträning är väl hyfsat viktigt för en ultralöpare…

 7. @Cecilia: Tack

  @Therese: Nja, Uppsala har nog försvunnit ur tankarna, men inte ur listan än 🙂

  @Kristian: Ja, hoppas på 100 men målet är ”bara” 90

  @Anna: Tack

  @Löparjanne: Tack

  @Anders: Jo, mängd och långt är väl vad som gäller.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation