3403 Grön

Vår kundvagn

3403 Grön hette vår kundvagn när vi igår var på Gekås i Ullared. Vi och ungefär en miljard andra människor. Ändå var det inte så trångt som man kanske kunde tro. Men det har väl lite med inställning att göra också. Jag hade inställningen att absolut inte irritera mig på andra människor och på trängseln så då gjorde jag inte heller det.

Det där med att kundvagnarna hade namn, eller nummer i alla fall, var en rätt bra grej. Då och då kunde man höra i högtalarna:
”Om något sett kundvagn 1524 Blå, vänligen lämna den till informationen”.

Då visste man att nån hade glömt var de ställt kundvagnen, eller att nån tagit fel kundvagn och på så sätt antar jag att en hel del borttappade kundvagnar återkommer till sina rättmätiga ”ägare”. Vi slapp som tur var att utnyttja detta.

Nå, bytet från Gekås blev i alla fall ett par t-shirts, en skjorta, en jacka, ett bits-set (till skruvdragaren), ett par handskar och lite annat smått och gott. Lillkillen (som vaktades av mormor och morfar hemma i Göteborg) fick en hel del leksaker när vi kom hem.

Och just det, Kanal 5 var där också och spelade in nästa säsong av realitydramat Ullared. Vi såg både Boris och Morgan, men tyvärr inte vår stora idol Kjell! 🙂

2 Thoughts on “3403 Grön

  1. Hej! Nyligen bestämde jag mig för att lista Sverigs samtliga bloggar relaterade till hälsa. Däribland ämnen såsom recept, näringslära, viktnedgång, träning, livsstil och sjukdomar. Eftersom din sajt passar in där så skulle jag gärna se att du registrerade den. Iden är att likartade ska hitta inspiration att själv fortsätta blogga och utvecklas. Givetvis kostar det inget.

    http://www.halsoartiklar.se/bloggar/

  2. Visste inte att kundvagnarna hade eget startnummer. Häftigt. Nästa steg är väl GPS-mottagare också.

    Kan tänka mig att du förbrukade en del kalorier i all hets där. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation