200 squats

Förra året utmanade jag mig själv med träningsprogrammen 100 pushups och 200 situps. Magböjarna (som jag hellre kallar det än situps) var inte något problem egentligen även om det tog några veckor att komma upp i 200 stycken. Men för att fixa 100 armhävningar fick jag verkligen kämpa. Nu tänkte jag ge mig på träningsprogrammet 200 squats. Hur ska det gå?

Jag har ingen aning. Jag har inte ens gjort det första maxtestet där man får reda på vilket utgångsläge man har. Frågan är bara: Vilken inverkan har detta på min löpning? Och är den eventuella inverkan positiv eller negativ?

Vi får se… Jag tänkte i alla fall göra maxtestet nån gång under helgen och återkommer med rapporter löpande. Om nån mer vill hänga på så är det ju kul! 🙂

One Thought on “200 squats

  1. Åh, jag håller på med 200 situps just nu och är sugen på de andra två programmen också. Men squats börjar jag nog inte med förrän efter Lidingö, är det för sent att haka på då? =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation