Nu är Stockholm Marathon nära…

Marathonkläder

Marathonkläder

Nu är det inte så himla långt kvar till lördag. Duh! Why point the obvious? Tja, varför inte? Nästan hela tiden funderar jag på hur länge det är kvar, om jag har glömt något eller om det är nåt särskilt jag ska komma ihåg att ta med mig o.s.v. Så för tillfället är nästan allt fokus ställt på just lördagens marathon.

Jag har i alla fall spenderat morgonen åt att fundera på vilka kläder jag ska springa i och resultatet syns på bilden till vänster. Korta svarta shorts från Craft, orange singlet (eller vad det heter, linne brukar jag kalla det) från Adidas och en vit keps från Craft som jag köpte på sportmässan inför Göteborgsvarvet för två veckor sedan. Jag VET! att man inte ska springa med nya grejer, men att en keps är ny kan knappast skada och skulle jag mot förmodan få skav eller nåt av den så kan jag kasta den i närmaste papperskorg utan att gråta.

På fötterna blir det strumporna som jag provsprang på Varvet – som för övrigt var hur bra som helst – och mina New Balance 769. Tror att det blir bra det…
Så ser ni någon – i startfållan eller längs banan – i ovanstående outfit och med nästan lika långt/kort skägg som hår: Hälsa eller heja gärna på mig!

Idag har jag lite smågrejer att göra tillsammans med lillkillen men frågan är hur jag ska få dagen imorgon att gå? Tips någor? Det lär ju bli mer nervöst eller förväntansfullt ju närmare start vi kommer?!

6 Thoughts on “Nu är Stockholm Marathon nära…

 1. marathonjohan on 28 maj 2009 at 10:31 said:

  Morgondagens sysselsättningsproblem lösta:
  Jag, lillkillen, några av lillkillens kompisar och deras pappor gör en utflykt till Slottsskogen!
  Blir nog toppentrevligt…

 2. Snygg outfit! Och snabb ser den ut, och bra då det antagligen blir varmt. Mysig utflykt; måste vara perfekt laddning!

  Ang. festen – yes, det blir fest för mig efter loppet (förhoppningsvis). Verkar bli hur kul som hellst – tar med maken och bror också! Hänger du med?

 3. Blir snyggt med de där kläderna, det verkar ju bli varmt också. Kanske lite väl varmt enligt rapporterna.

 4. STORT Lycka till! Det verkar grymt långt och jobbigt och overkligt. Men du fixar det, och förhoppningsvis på något av dina måltider också 🙂

 5. Ser ut som du har det mesta under kontroll, ska också se över kläderna nu inför morgondagen…. Men jag hoppar nog keps tror jag. Eftersom jag aldrig sprungit ett lopp med keps. Och sen är jag väl för snål för att kasta den… 😉

  Ska hålla koll på om jag hittar de där kläderna, då lovar jag att heja! 🙂

  Lycka till imorgon! Du kommer att fixa det här gööörbra!

 6. LYCKA till och enjoy. Ser fram emot rapporten från loppet. Hälsningar från ett kallt Californien…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Post Navigation